Bereket Duası Dinle - Bereket Duası Oku- Rızık Duası

İşyerinizde eviniz de ,telefonunuz da kulaklıkla kısacası her yerde bu bereket duasını dinlemeniz ve Allahu Tealaya Hamd etmeniz, inşallah rızık ve bu rızkın bereketli olmasına vesile olur. Rızık duası dinlemek için aşağıdaki videonun oynat butonuna basmanız yeterlidir.

RIZIK BOLLUĞU VE BEREKET İÇİN OKUNACAK DUALAR  RIZIK DUASI VE BEREKET DUASI DİNLE

BEREKET DUASI ve RIZIK DUASI 

Hazreti Ali’ye Alemlere Rahmet Peygamberimiz tarafından öğretilen bereket duası şudur:

Arapça Okunuşu: “Allâhümmekfinî bi helâlike an harâmike, veğninî bi fadlike ammen sivâke.”

Meali: “Allah’ım! Bana helâl rızık nasip et ve beni haramlardan sakın! Lütufunla beni Yanlnız senden başkasına muhtaç duruma düşürme!”

BEREKET DUASI ARAPÇA OKUNUŞU(KARINCA DUASI)

Allahümme ya Rabbi Cebrâîle ve Mîkâile ve İsrâfile ve Azrâile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube ve münzilel berakâti vet Tevrâti vez-Zebûri vel İncili vel Furkan. Ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billahil aliyyil azim. Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va’dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es’elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin. Yemliha, Mekseline, Mislina, Mernüş, Debernüş, Şazenüş, Kefetatayyuş, Kıtmîr.

BEREKET DUASI TÜRKÇE ANLAMI

Ey Cebrailin, Mikailin, İsrafilin, Azrailin, İbrahimin, İsmailin, İshak ve Yakubun rabbi Allahım, ey bereketİ yaratıp indiren, Tevrat, Zebur, İncil ve Kuranı gönderen Allah’ım. Kudret ve güç sadece ulu ve yüce olan Allaha aittir. Açıkca Rab ve yegane Melik olan Allahu Tealadan başka bir ilah yoktur. Sözünde sadık ve Emin olan Hz Muhammed Allah’ın Elçisidir. Ey rabbim, Ey Rabbim, Ey canlı ve Sonsuz olan, Ey celal ve ikram sahibi! Azim) olan göğün sahibi, senden beni helal ve hoş bir rızk ile rızıklandırmanı diliyorum, Allah’ım rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi! Debernuş, Şazenuş, Kefeştetayyuş, Kıtmir, Yemliha, Mekselina, Mislina, Mernuş (Ashabı Kehf’in adlarıdır)

Bereket Duası Dinle

Yorum Gönder

0 Yorumlar