En Tesirli Hacet Duası

        

Müminler,ne yaparsa yapsın ulaşamadığı birşeye ulaşmak, içinde korkuya sebep olan düşüncelerin gidermek, depresyondan çıkmak, zulüm ve zalimlerden kurtulmak, borcunu ödemek, hastalıklarına şifa bulmak için ve dualarının kabul olmasını istiyorsa,

İyi niyetle ve haceti doğrultusunda, kalben de Allah c.c’a yönelerek, Hazreti Muhammet efendimizi de şefaatci kılarak, yalnızca Allahtan medet umarak gündüzleri ve geceleri (en uygun zaman dilimi teheccüd namazı vaktidir) bu duayı okuyarak, hiç şeksiz ve şüphesiz muradına kavuşur.
dikkat: bu bir çok kez tecrübe olunmuştur!!!

Hacet Duası Okuma Yöntemi:

Tavsiye edilen boy abdesti alınarak okunmasıdır fakat mümkün değilse, Namaz abdesti alındıktan sonra 2 rekat Nafile namazı kılınır ,ve ardından
70 kez istiğfar “Estağfirullah el Azim”
70 defa salavat “Sallallahu ala Muhammed” denir.

Ardından;
41 kez Fatiha suresi ve 27 kez İhlas sureleri okunur. 
Devamı olarak Yasin suresi’de okunabilirse daha iyi olur. Vaktin müsait olması durumunda Yasin Suresi ve 
Mülk suresi ardından Vakıa süreleride okunmalıdır. Tüm bu ayetleri okuyan kişi hacet duasında samimiyetini artırır. Allah ile kul arasındaki bağları güçlendirir.

Tüm bu hacet duaları yapıldıktan sonra;

Yapılan ibadet ve amellerin sevapları, Peygamberimiz s.a.v ,onun ashabına ve ehli beytine ve İslam alimlerine,dört melekler,dört halifelerin ruhlarına hediye edin.
Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa s.a.v ‘e gücünüz yettiği nispette salavat getirin.

Hacet Duası Faydaları ve Faydasını Görme

İstek, arzu,hedef,sevgi ve muhabbetin inşası, iş, para, meslek, rızık bolluğu için ,derece ve makam sahibi olmak için, hak eden zulümperestlerin helâkı veya ıslahı için, zinadan,fuhuştan, içkiden,ve haramdan vazgeçmek ve vazgeçirmek için ve bilhassa bilimum iyi niyetli halis niyetlerin gerçekleşmesi için dileğiniz ne ise yerrine gelene kadar,(en azından 3 gece devam edilmelidir.)

Dilerim Rabbim Tüm müminlerin hayır isteklerini tez zamanda kabul eylesin. Her istediğiniz hayra en kısa zamanda kavuşun bi iznillahi te’ala. Bu hacet duası nefsinize zor gelebilir, Nefsinize uyup zor deyip vazgeçmeyin. Şüphesiz her zorlukta bir kolaylık vardır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar