En Tesirli Kısmet Açma Duası

tesirli kısmet açma duası

En tesirli kısmet açma duası, Hayırlı biriyle evlenmek için okunacak dualar ve Kurandan Kısmet açma duaları, zikirleri, ve sureleri

Evliliğe niyet eden her müslüman kimse, uygun ve hayırlı bir eş adayı ile evlenip bir yuva kurmak ister. Müslüman olan kimse herhangi bir işe başlarken ve bitirirken dualar ederek Allah-u Teala’yı anmalıdır. Peki dinimiz İslam’a uygun bir eş isterken yapılacak kısmet açma duası ve okunması gereken kısmet açma sureleri, zikirleri hangileridir?

Kısmet açma dualarına geçmeden önce, şunu bilmeliyiz; Kısmet açma duası ve diğer tüm dualarımızda derin bir ihlas ile Allah-u Tealadan istemeli yakarmalı ve isteğimizde ısrarcı olmalıyız.

Kısmet Açma Duası-1

Okunuşu: “Allahümme inni es’elüke tevfika ehli’l-huda, ve a’male ehli’l-yakini ve münasahate ehli’t-tevbeti ve azme ehli’s-sabri, ve cidde ehli’l-haşyeti ve talebe ehli’r-rağbeti ve teabbude ehli’l-vera’i ve irfane ehli’l-ilmi hatta ahafek. Allahümme inni es’elüke mehafeten tahcuzüni an ma’sıyetike hatta a’mele bitaatıke amelen estehikku bihi rıdake ve hatta unasıhake bi’t-tevbeti havfen minke ve hatta uhlisa leke’n-nasihate hubben leke ve hatta etevekkele aleyke fi’l-umuri ve hüsni zannin bike. Sübhane Haliki’n-nur” 


Ey Allâh’ım! Hidâyet ehli müminlerin başarısını, ibadet ehli ermişlerin amelini, tevbe eden ehil kullarının nasîhatını, sabreden ehil kullarının sabrını, sana rağbet edenlerin isteğini, takvâ eden kullarının kulluğunu, ilim ehlinin irfânını Senden isterim. Onlar gibi Senden korkmak istiyorum.

Ey Rabbim! Beni sana isyân etmekten alıkoyacak bir Allah korkusu istiyorum. Rabbim Senin rızânı hakedebileceğim şekil de Sana karşı kulluk etmeyi ve Senden çekinerek derin bir tevbe etmeyi istiyorum. Allahım yapmaya kalktığım herşeyde sana tevekkül edebilmeyi nasip eyle. Allahım tertemiz bir niyetle sana karşı muhabbet beslemeyi nasip et. Sana karşı iyi niyet sâhibi bir kulun olmamı nasip et. Ey Nûr’u yoktan var eden Rabbim! Seni bütün noksan sıfatlardan tenzih ediyorum.

Not: Bu kısmet açma duasını her gün gece yatmadan 1 kere en az 1 hafta süreyle okursanız, kısmetiniz inşallah bir hafta içinde açılması umulur. Bu dua sadece evlilik için değil çeşitli istekler içinde okunan bir Hacet Duası’dır.
Kısmet Açma Duası-2

KISMET AÇILMASI İÇİN OKUNACAK DUALAR:

Abdest alınıp, Cuma günü 2 rekat tövbe namazı kılındıktan sonra 18 kere Cuma suresi okumak hayırlı eş ve hayırlı bir evlilik için önerilir.
Ayrıca evlenmek isteyenlerin kısmetlerinin açılması için hergün bu duayı okumalarıda tavsiyeler arasındadır.
Okunması gereken dua: ”Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru.”
Meali: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım.

Kısmet Açma Duası-3

KISMETİ BAĞLI OLANLARIN OKUMASI GEREKEN KISMET AÇMA DUASI:

Kısmetinin herhangi bir sebeple bağlı olduğuna kanaat getiren, evlilik için bir türlü kendine ve islama uygun eş adayını bulamayan bir müslüman yazacağım dua reçetesini yirmi bir gün süreyle uygulasın.

Temiz olmak şartıyla bir bardak suya 101 kez aşağıda yazan duayı okuyup her gün bu sudan içsin.
Duayı okuma ve okunmuş suyu içmeye 21 gün boyunca devam edilmelidir.

Okunması gereken dua: “İnnâ Fetahnâ Leke fethan-mübina.Ve fütihatis-semâiü fekânet ebvabâ.”

Türkçe Meali:“Muhakkak ki Biz, sana apaçık bir fetih verdik. Gök de açılmış, kapı kapı olmuştur.”


Yorum Gönder

0 Yorumlar