Buğday veya Arpa ile Yapılan Siğil Duası

Buğday veya Arpa ile Yapılan Siğil Duası
Buğday veya Arpa ile Yapılan Siğil Duası

Genellikle ellerde çıkan siğillerden, siğil duası ile kurtulmakta mümkün. Siğil duası ile tez zamanda rahatsızlık veren siğillerden kurtulacaksınız inşaallah.

Buğday veya Arpa İle Siğil Duası

Siğillerden kurtulmak için yapmamız gereken siğil duasında buğday yada arpa çubukları kullanmanız gerekmektedir. Lakin arzu edenler yalnızca buğday taneleri veya arpa taneleride kullanabilirler.
Siğil için duada şu ayet okunur:

“Feyzeruha kaan safsafa.”

Siğil Duası Tarifi 

Siğil duası için 3 tane arpa veyahut buğday çubuğu, vücutta siğil bulunan bölgelere ve siğillerin üstüne sürülür. Bu işlemi yaparken yukarıda yazdığım ayeti- kerime siğillere 7 defa okunur. Bu işlemlerin ardından arpa yada buğday çubukları uygun bir alanda toprağa gönülmek suretiyle çürümeye terkedilir. Bu işlemleri yaptığımız Çubuk yada arpa buğday taneleri, ile aynı esnada siğillerde Allah’ın izni ve inayeti ile vücudumuzu terkedecektir.

Ayrıca hatırlatmakta fayda var; siğil duası için verilen ayet-i kerime siğillere 7 defa okunduktan sonra, buğday çubuklarını yahut buğday danelerini toprağa gömdüğünüz esnada da bu duayı yapmanız gerekir. Siğillerden kurtulmak için dua ederken hem dil ile hem kalp ile içten dua edilmelidir.

“Rabb’im, vücuduma rahatsızlık veren ve tesir eden her nevi hastalık senin iznin ile gelmektedir. Vucuduma gelen hastalıklar da yine yalnızca senin kudretin ve izin vermen ile çekip gidecektir. Bizler, Rabb’imize kulluk eden aciz kullarız. Sen ise sonsuz kudretinle kullarına hayırlar nasip eden sonsuz güç sahibisin. Ya Rabbi ne olur, sonsuz gücünle bu rahatsızlığıma da şifa ver. Âmin.”

Allahın izni ile vücudunuzda ki siğillerden kurtulmak için yaptığınız bu siğil duası sizi tez zamanda şifaya kavuşturur. Selam ve Dua ile. 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar