İş Bulma Duası -İş Bulmak İçin Dua

İş Bulma Duası -İş Bulmak İçin Dua

İş Bulma Duası -İş Bulmak İçin Dua

Günümüzde işsizlik başedilmesi güç bir durum olarak kendini göstermektedir. İşsiz kalan insanlar yaşamsal harcamaların yükü altında ezilmekte, çoğu zaman psikolojileri dahi bozulmaktadır. Fakat işsiz kalmış bir insan olmak ve sorunların üzerine gelmesi sizi Allaha biraz daha yakınlaştırması gerekirken, genelde sıkıntıların karşısında Allaha sığınmayı unutur ve olumsuz düşünceleri kafamızdan bir türlü atamayız. Bizler inançlı müminler olarak işsiz kaldığımızda da iş bulmak için dua etmeliyiz.Bende bu vesile ile sizlernde istifade etmesi için inşallah tez zamanda iş bulmanızı sağlayacak bir dua paylaşmak istiyorum.


Yusuf suresi elli dört, elli beş, ve elli altıncı ayet-i kerimeleri bir kağıda yazılmak suretiyle cam şişe içerisine bırakılır. Ardından temiz bir kalp ve içten bir huşu ile 5 kez okunmalı ve de suya da hafifçe üflenmelidir.İş bulmak için bu dualı sudan sürekli içilmelidir. Su içtikçe azalacağı için üzerine ekleme yapın. Bu iş bulma duası ile bir çok mümin kardeşimiz kısa süre de hayırlı bir iş bulmuştur. Arapça bilmeyen kardeşlerimiz latin harfleriyle okunduğu gibi de yazabilirler.


Farklı bir uygulama şekli de kağıda yazıp suya atmaksızın uygulanabilir. Namaz kılan kardeşlerimiz beş vakit namazın arkasından yedi veya 11 okuyabilirler. Tez vakitte iyi bir mevki ve makam isteyen kardeşlerimiz de bu dua ile Allaha yakarırlarsa tez zamanda dileklerinin gerçekleşmesi umulur.

 

Yusuf suresi 54. 55. 56. Ayetleri

54. Ve kalel melikü’tunı bihı estahlıshü li nefsı fe lemma kellemehu kale innekel yevme ledeyna mekınün emın
55. Kalec’alnı ala hazainil ard innı hafıyzun alım
56. Ve kezalike mekkenna li yusüfe fil ard yetebevveü minha haysü yeşa’ nüsıybü bi rahmetina men neşaü ve la nüdıy’u ecral muhsinin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar